پنجشنبه، 4 ارديبهشت 1399

پرداخت خمس سکه با عین آن

پرسش :

در صورتی که تعدادی سکّه‌ی بهار آزادی خریداری کرده باشیم به این نیت که قیمت آنها بالا رود، حال در سر سال خمسی بخواهیم از همان سکّه‌‌ها یک‌پنجم را خمس دهیم به این نیت که چون از خود سکّه‌‌ها خمس‌شان را پرداخته‌ایم دیگر در سال‌های بعد به سکّه‌‌ها و مبلغ اضافه شده به قیمت آنها خمس تعلّق نگیرد. آیا این کار صحیح است؟

پاسخ :
پرداخت خمس از خود سکّه‌ها باعث نمی‌شود که خمس افزایش قیمت سالانه‌ی آن واجب نشود بلکه ترقّی قیمت سالانه‌ی آن هم متعلّق خمس می‌باشد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری