پنجشنبه، 4 ارديبهشت 1399

خمس پیش پرداخت خرید خودرو

پرسش :

مبلغی را به‌عنوان پیش‌پرداخت خرید خودرو پرداخت کرده بودم، امّا در موقع تحویل چون مابقی قیمت خودرو را نداشتم امتیاز آن را به پدرم دادم و ایشان خودرو را خریداری کردند. اکنون بعد از یک سال پدرم می‌توانند آن مبلغ را به من برگردانند. اگر بخواهم مبلغ مذکور را به‌عنوان رهن خانه نزد صاحب‌خانه بگذارم آیا پرداخت خمس آن به‌طور جداگانه است؟

پاسخ :
مبلغ مذکور اگر جزو درآمد بین سال بوده و سال خمسی بر آن گذشته، خمس دارد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری