پنجشنبه، 4 ارديبهشت 1399

خمس محل تغییر کاربری یافته

پرسش :

مکانی در ابتدا به‌عنوان پارکینگ مورد نیاز خودرو ساخته شده است، ولی بعداً نیت عوض گردیده و جهت مکان تجاری در نظر گرفته شده است که اجاره داده شود؛ آیا به پول ساخت آن خمس تعلّق می‌گیرد؟ و چه موقع؟

پاسخ :
اگر مکان مذکور در ابتدا به عنوان پارکینگ احداث شده و حداقل تا پایان سال خمسی از آن به‌عنوان پارکینگ خصوصی استفاده می‌شده است، با تغییر کاربری خمس ندارد ولی اگر در وسط همان سالِ احداث، پارکینگ تبدیل به مکان تجاری شده است، در حکم سرمایه است و خمس دارد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری