پنجشنبه، 4 ارديبهشت 1399

شراکت با تارک خمس | سوال دو

پرسش :

اگر چند نفر با هم شریک باشند، آیا بر هر کدام از آنها واجب است خمس درآمد خود را به‌طور مستقل بپردازد یا اینکه خمس باید از صندوق مشترک پرداخت شود؟

پاسخ :
هنگامی‌‌که سود حاصل از سرمایه‌ی مشترک برای شرکا قابل دریافت باشد یا آن را دریافت کنند، هرکدام از آنان مکلّف هستند خمس مازاد بر مؤونه از سهم خود را سر سال خمسی بپردازند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری