جمعه، 5 ارديبهشت 1399

خمس پول بیمه بابت درمان

پرسش :

شخصی از درآمد بین سال، هزینه‌ی تحصیل فرزندش را به دانشگاه می‌پردازد و محلّ کار او طبق وعده‌ی قبلی ۸۰ درصد آن هزینه را به ایشان عودت می‌دهد و یا فردی هزینه‌ی درمان خود را به بیمارستان پرداخت می‌کند و شرکت بیمه ۸۰ درصد هزینه را طبق تعهّدی که دارد به ایشان عودت می‌دهد، حال اگر فرد مذکور پولی را که از محلّ کار یا بیمه دریافت نموده، مصرف نکرده باشد و سال خمسی او به پایان برسد آیا این پول خمس دارد؟

پاسخ :
در فرض سؤال که هزینه تحصیل یا هزینه درمان را از درآمد بین سال پرداخت کرده است، خمس دارد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری