جمعه، 5 ارديبهشت 1399

خمس کسر مالیات از درآمد

پرسش :

در سال ۸۲ خمس یکساله‌ی سرمایه‌ی مغازه‌ی خود را حساب کردم. در سال ۸۳ که می‌خواستم خمس یکساله‌ی خود را حساب کنم متوجّه شدم که بایستی مالیات سال ۸۱ و ۸۲ را پرداخت کنم. سوال این است که آیا در محاسبه‌ی خمس ۸۳ می‌توانم مالیات سال‌های ۸۱ و ۸۲ را از سرمایه کم کنم، با توجّه به اینکه جاهل به مسأله‌ی مالیات بودم؟

پاسخ :
بدهی هر سال از درآمد همان سال کم می‌شود و باقی‌مانده اگر زائد بر مؤونه باشد خمس دارد. و همچنین اگر بدهی مالیاتی سال‌های قبل را قبل از رسیدن سال خمسی پرداخت نمایید از مؤونه‌ی شما محسوب می‌شود.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری