جمعه، 5 ارديبهشت 1399

خمس زمین یا باغ تفریحی | سوال یک

پرسش :

به قصد استفاده‌ی خانواده و تأمین نیاز مادّی و تفریحی خانواده قطعه‌زمینی (کشاورزی) خریداری نمودم. آیا مشمول خمس می‌شود یا خیر؟ در صورت تعلّق خمس، آیا به هزینه‌هایی که برای آن زمین شده، مثل حصارکشی و درختکاری، نیز خمس تعلّق می‌گیرد؟ ضمناً بخشی از پول این ملک از طریق وام و مابقی از درآمد سال، قبل از سال خمسی، تأمین و پرداخت شده است.

پاسخ :
اگر مورد نیاز شما بوده - ولو برای استراحت و تفریح-  و از درآمد سال تهیه کرده‌اید، خمس ندارد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری