جمعه، 5 ارديبهشت 1399

کسر پول، بابت بدهی | سوال یک

پرسش :

من به شخصی مبلغی پول بدهکارم، اگر سر سال برسد و طلبکار قرض خود را مطالبه نکند و مقداری از درآمد سالانه که با آن می‌توانم قرض خود را ادا کنم، نزد من موجود باشد، آیا این بدهی از درآمد سالانه استثنا می‌شود یا خیر؟

پاسخ :
بدهی اعم از اینکه بر اثر قرض گرفتن باشد و یا بر اثر خرید نسیه‌ی لوازم خانگی، اگر به‌خاطر تأمین مخارج سالانه‌ی زندگی همان سال درآمد باشد اگر بخواهد پرداخت نماید، از درآمد سال کسر می‌شود، ولی اگر برای بدهی‌ های سال‌های قبل باشد، هرچند مصرف درآمد سالانه برای پرداخت آن جایز است، ولی اگر تا پایان سال پرداخت نشود از درآمد سالانه استثنا نمی‌شود.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری