جمعه، 5 ارديبهشت 1399

خمس سپرده‌ی قرض‌الحسنه

پرسش :

آیا به پولی که به مدّت دو سال به صورت قرض الحسنه در بانک بوده، خمس تعلّق می‌گیرد؟

پاسخ :
هر مقداری که از منفعت کسب پس‌انداز می‌شود، یک بار به آن خمس تعلّق می‌گیرد و پس‌انداز آن در بانک به صورت قرض الحسنه موجب سقوط خمس آن نمی‌شود. بله قرضی که نمی‌تواند آن را تا سر سال خمسی از قرض‌گیرنده پس بگیرد تا آن را پس نگرفته، پرداخت خمس آن واجب نیست.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری