جمعه، 5 ارديبهشت 1399

قضای روزه پدر و مادر

پرسش :

اگر فرزند بزرگ میّت دختر و فرزند دوم او پسر باشد، آیا قضای نمازها و روزه‌های پدر و مادر بر این پسر واجب است؟

پاسخ :
ملاک واجب بودن قضای نماز و روزه پدر و مادر این است که فرزند مذّکر از دیگر اولاد ذکور میّت ـ اگر میّت اولاد ذکور داشته باشد ـ بزرگتر باشد، و در فرض سؤال قضای نماز و روزه پدر بر پسر که فرزند دوم پدر است، واجب است و قضای نماز و روزه‌ ای که از مادر فوت شده، نیز بنابر احتیاط واجب است.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری