جمعه، 5 ارديبهشت 1399

شک در تکمیل توالی کفّاره

پرسش :

در ماه مبارک رمضان، روزه‌ی یک روز من باطل شد که باید به‌جای آن ۶۱ روز کفاره‌ی آن را بگیرم که ۳۰ روز آن پشت سرِ هم باشد. من همه روزه‌های کفّاره را گرفته‌ام امّا مطمئن نیستم که ۳۰ روز پشت سرِ هم گرفته‌ام یا ۳۱ روز. اکنون تکلیف من چیست؟

پاسخ :
اگر روزه‌های کفاره را گرفته‌اید، و در وقت روزه‌گرفتن متوجّه بودید که ۳۱ روز آن باید پشت سرِ هم باشد، شک و تردیدِ فعلی اعتبار ندارد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری