يکشنبه، 7 ارديبهشت 1399

وجوب روزه فقط در رمضان

پرسش :

چرا تنها در ماه رمضان، روزه گرفتن، واجب شده است؟

پاسخ :
امام رضا (علیه السلام) می‌فرمایند:

اگر بگویند: «چرا تنها در ماه رمضان روزه واجب شده است و نه ماه هاى دیگر؟»

گفته می شود: زیرا ماه رمضان، ماهى است که خداوند در آن، قرآن را نازل کرده و میان حق و باطل، جدایى انداخته است، آن چنان که خداوند فرموده است:

«ماه رمضان، ماهى است که قرآن در آن فرود آمده تا هدایتى براى مردم و نشانه هایى روشن از هدایت و فرقان باشد».

محمّد (صلّی الله علیه و آله) نیز در این ماه به پیامبرى رسیده است و در آن، شب قدر است که بهتر از هزار ماه است...[۱].

پی‌نوشت:
[۱]. ر.ک: عیون أخبار الرضا (علیه السلام)، ج ۲، ص ۱۱۶، ح ۱.

منبع: از رمضان بیشتر بدانیم، حسین پور شریف، انتشارات دارالحدیث، قم 1394.