جمعه، 12 ارديبهشت 1399

غذاهای مناسب سحری

پرسش :

چه غذاهایی برای سحری مناسب است؟

پاسخ :
سحری باید ویژگی یک وعده ناهار را داشته باشد. ضمن این که باید به گونه‌ای باشد که احساس تشنگی را به حداقل برساند. غذاهایی که آب جذب می‌کنند مثل ماکارونی، ته دیگ و آش رشته ایجاد تشنگی می‌کنند.

استفاده از سالاد و هندوانه تا حدود زیادی مانع تشنگی می‌شود. البته مصرف هندوانه و طالبی و گرمک و همچنین چای در سحری، بدلیل افزایش ادرار، موجب افزایش تشنگی در روز می‌شود؛ لذا توصیه می‌شود این گونه خوراکی‌ها در شب‌ها و نه سحر، مصرف شوند.

​​​​​​​منبع: سلامت نیوز