جمعه، 12 ارديبهشت 1399

کرونا آزمون الهی است یا بحران؟

پرسش :

برخی از علما گفتند که کرونا آزمون الهی است (تعبیر مقام معظم رهبری: این آزمون بزرگ الهی است) خب اگر آزمون الهی است چرا این قدر دستپاچه شدید؟ چرا این قدر تلاش می‌کنید برای بیرون رفتن از آن؟ بالاخره این کرونا آزمون الهی است یا بحران؟ اگر آزمون الهی است که باید آن را مقدس بشمارید، از آن استقبال کنید و در آغوشش بگیرید، در حالی که تمام تلاش شما این است که زودتر از دستش رها بشوید.

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام دکتر عباس نیکزاد:
کرونا آزمون الهی است و مهم این است که ما برخورد درست با آن داشته باشیم و در این آزمون درست به وظیفه‌مان عمل کنیم مثل اینکه اگر کسی بیمار شود این بیماری برای او یک آزمون الهی است و وظیفه این شخص در این آزمون این است که ناشکری و بی‌صبری نکند و تلاش کند تا سلامتی‌اش را زودتر پیدا کند و دنبال بهبود و درمان باشد.

کرونا هم یک آزمون بزرگ الهی است که ما باید به وظیفه‌مان در آن درست عمل کنیم که بعضی از آنها عبارتند از تعاون و همکاری دلسوزانه برای کنترل و از بین بردن این بیماری و همچنین حمایت از اقشار ضعیف جامعه و کمک‌های مومنانه در حد توان خودمان.

منبع: دانشگاه علوم پزشکی بابل