جمعه، 19 ارديبهشت 1399

آمادگی های قبل از زلزله

پرسش :

قبل از وقوع زلزله چه نکاتی را باید رعایت کرد؟

پاسخ :
زمان وقوع زلزله را نمی شود پیش بینی کرد و برای وقوع آن باید در هر لحظه و هر مکان آماده بود. آمادگی مهم ترین عامل شما برای زنده ماندن و دوام آوردن در شرایط زلزله می باشد. ضمن اینکه هر چه دانش و آگاهی شما در این مسئله بالا باشد استرس و فشار روانی کمتری را تحمل می کنید.

آمادگی های قبل از زلزله

- مطالعه و جمع آوری اطلاعات راجه به زلزله و پیامد های آن

- قطع آب، قطع برق و قطع گاز
نشست لوله های گاز، آتش سوزی کابل های برق از عوامل طبیعی بعد از وقوع زلزله هستند. در صورت برخورد با آنها آرامش خود را حفظ کنید.

- خانه و اموال خود را در برابر زلزله بیمه کنید.

- شناسایی مکان های امن خانه، محل کار، محل تحصیل

- تمرین و آموزش های لازم جهت پناه گرفتن

- داشتن کیف کمک های اولیه

- کپسول آتش نشانی همیشه به همراه داشته باشید.

- محکم کردن وسایلی که بر روی دیوار های خانه قرار دارد.

- قرار دادن وسایل بزرگ و سنگین کنار دیوار ها

- از قراردادن مواد اشتعال زا در نزدیکی اجاق گاز خودداری کنید.

- تخت خواب های خود را در کنار پنجره قرار ندهید.

منبع: شابش