چهارشنبه، 24 ارديبهشت 1399

نگاه های حرام

پرسش :

نگاه های ممنوع و حرام کدام اند؟

پاسخ :

۱- نگاه به بدن زن نامحرم (به جز صورت و دست ها تا مچ ).
۲- نگاه به دست و چهره آرایش شده‌ی زن نامحرم.
۳- نگاه به زیور آلاتی که زن پوشیده بدون این که محل زیور دیده شود،(۱) بنابر احتیاط واجب.
۴- نگاه مرد نامحرم به عکس بی حجاب زن آشنایی که مُتهتّک(۲) نیست.
۵- نگاه با ریبه (ترس افتادن به حرام ).
۶- نگاه زن به بدن مرد نامحرم (به جز صورت و دست ها و پاها به مقداری که معمولاً نمی پوشانند).
۷- نگاه هوس آلود (هر چند به صورت و دست ها و یا به بدن هم جنس).

پی‌نوشت‌ها:

(۱) نگاه کردن به زیور آلات زن نامحرمی که زیور آلات خود را از روی لباس پوشیده، مثل گردنبد و النگو یا زیور آلات خود را بیرون گذاشته مثل گوشواره، بدون این که گوش یا گردنش دیده شود، بنابر احتیاط واجب جایز نیست. و بر زنان هم واجب است زینت و زیور آلات خود را از دید مرد نامحرم بپوشانند.
(۲) به شخص بی بند و بار و لاابالی، مُتهتّک گفته می‌شود. نگاه کردن مرد نامحرم به عکس بی‌حجاب زن آشنایی که متهتّک و لاابالی است، بدون قصد شهوت اشکال ندارد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری