چهارشنبه، 24 ارديبهشت 1399

حکم تتو کردن | سوال یک

پرسش :

تتو کردن برای زنان چه حکمی دارد؟ وانجام آن توسط آرایشگر و درآمد حاصل از آن چه حکمی دارد؟ آیا برای غسل و وضوی خانم‌ها مانع ایجاد می کند؟

پاسخ :
بر زن انجام آن برای زنان و اجرت گرفتن در برابر آن فی نفسه اشکال ندارد، به شرطی که به منظور نشان دادن به نامحرم نباشد. و اگر برطرف کردن آن هنگام وضو و غسل برای او ممکن بوده و حرج و مشقت نداشته باشد، وضو و غسل با وجود چنین مانعی باطل است. و اگر برطرف کردن آن ممکن نباشد، و یا همراه با حرج و مشقت باشد، ایجاد چنین مانعی که موجب تبدّل وظیفه وضو و غسل به وضو و غسل جبیره‌ای می‌شود، چنانچه در غیر وقت نماز باشد، مانع ندارد؛ ولی در وقت نماز باید وضو یا غسل را انجام دهد، سپس مبادرت به ایجاد مانع نماید، و چنانچه نتواند در وقت وضو یا غسل آن مانع را برطرف کند، و یا بر طرف کردن مانع حرج و مشقت داشته باشد، باید به وظیفه غسل و وضوی جبیره‌ای عمل کند، یعنی با دست مرطوب مانع را مسح نماید.

​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری