پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

تحویل موقوفه به متولی | سوال یازده

پرسش :

قطعه زمینی در روستا حدود هفتاد سال پیش توسط شخصی جهت احداث مسجد وقف گردیده، که به علت بعد مسافت و نامناسب بودن زمین مورد نظر بدون هیچ گونه بنا و اقدامی باقی مانده است. با توجه به متروکه بودن زمین که قابل هیچ گونه استفاده نیست، آیا با توجه به شرایط مذکور می توان زمین فوق الذکر را از طریق فروش یا معاوضه به غیر واگذار نمود، تا در مقابل آن وجوه دریافتی، زمین یا مکان مناسب دیگر جهت احداث همان مسجد تهیه نمود؟ استدعا دارد با عنایت به احکام حکومتی وضعیت اینگونه مکانها را مشخص فرمائید.

پاسخ :
اگر وقف مسجد با قبض معتبر در آن محقق شده فروخته نمی شود و قابل معاوضه نیست.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری