پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

حکم خارج کردن وسایل مسجد/ سوال یک

پرسش :

اهالی محل مقداری پول جهت خریدن ظروف برای مسجد و عده ای هم به این نیت که هم برای مسجد و هم جهت کرایه دادن خارج از مسجد جمع آوری کرده اند و امروزه آن ظروف برای مراسم عروسی، ختم و ... از مسجد خارج شده و مورد استفاده قرار می گیرد. آیا می توان ظروف مسجد را جهت مصارف عروسی بیرون برد ولو کرایه آن را پرداخت نمایند؟ و یا به طور کلی لوازمات مسجد(اعم از بلندگو، فرش، ظروف، جزوات قرآن و ...) را می توان از مسجد بیرون برد؟ و یا آنکه می توان این ظروف را فقط کرایه داد و برای مسجد ظروف دیگر تهیه کرد؟

پاسخ :
آنچه را برای مسجد وقف کرده اند حتی حق بیرون بردن از مسجد را ندارند و غیر آن بستگی به نحوه وقف دارد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری