پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

حکم خارج کردن وسایل مسجد/ سوال دو

پرسش :

آیا می توان وسائل وقف مسجد را از قبیل تریبون، پایه میکروفون، موتور برق، برای سوگواری سیدالشهداء حسین بن علی (ع) جهت دسته آرائی و راهپیمائی به بیرون از مسجد برد، در صورتی که هیئت برای خودش مستقل باشد، و اگر از مسجد خارج شود چه حکمی دارد دستور فرمائید تا از امر حضرتعالی اطاعت شود.

پاسخ :
اگر وقف شده که در مسجد از آن استفاده شود بیرون نبرند و از وقف باید به همان راهی که وقف برای آن شده بهره برداری نمایند.

​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری