پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

تغییر مصرف عواید موقوفه/ سوال یک

پرسش :

تعداد ۱۹ اصله درخت نخل به عنوان وقف سید الشهداء امام حسین(ع) جهت روضه خوانی وقف گردیده که درآمد آن طبق روال برای روضه خوانی مصرف می گردیده، اکنون به جهاتی در نظر است که مبلغ درآمد را در غیر از روضه خوانی از قبیل طعام، و یا سایر مصارف در راه امام حسین(ع) خرج نمائیم، آیا شرعاً جایز است یا خیر؟

پاسخ :
اگر وقف با قبض متولی شرعی تمام شده باشد نمی توانید تغییر دهید.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری