پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

اجاره غسال‌خانه و وضوخانه | سوال یک

پرسش :

وضو خانه ای که خراب شده و مربوط به مسجد است که شخصی در رژیم گذشته وضوخانه را از اداره اوقاف اجاره کرده است در این مورد چند سؤال مطرح است. آیا این نوع اجاره که ملک وقف بر عموم است چه در آن زمان و چه در این زمان صحیح است یا خیر؟

پاسخ :
در موارد وقف انتفاع مثل مورد سؤال اجاره صحیح نیست.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری