پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

واگذاری مال موقوفه توسط مستأجر بشخص دیگر بدون اذن متولی

پرسش :

زمین های موقوفه جهت ساختن مسکن و استیفاء منفعت توسط متولی شرعی به اشخاص واگذار گردیده. آیا شرعاً جایزاست که مستأجر مورد اجاره خود را به دیگری واگذار نماید؟

پاسخ :
نمی تواند به دیگری واگذار کند مگر با اجازه متولی شرعی بلی اگر با او شرط مباشرت در استیفاء منفعت نشده می تواند به دیگری اجاره دهد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری