پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

اجرای نیت واقف در محل دیگر/ سوال دو

پرسش :

شخصی در زمان گذشته مقدار زمینی را وقف کرده که حاصل این زمین را در ماه محرم و صفر ده روز در منزل خودش برای امام حسین(ع) روضه خوانی کند پسر متولی می گوید من پیر شدم و قوت من نمی گیرد که کار کنم و از درآمد این زمین ده روز در منزل روضه خوانی کنم و امروز خرج چقدر زیاد است و زمین نامبرده اینقدر درآمد ندارد، سؤال اینجاست آیا می شود تمام درآمد آن زمین را مثلاً در دهه عاشورا به حسینیه بدهم و خرج کنند، و یا در دهه عاشورا یک شب یا یک روز غذا درست کنم و به عزاداران حسینی بدهم یا خیر؟ اگر نمی توانم آیا می شود زمین را تبدیل به چیز دیگر کرد یا خیر؟

پاسخ :
اگر ممکن است باید به همان طور که وقف شده عمل شود، و اگر ممکن نیست هر طور ممکن است در روضه خوانی صرف کنند.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری