پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

عدم امکان مصرف عواید موقوفه

پرسش :

بر اساس یک باب وقفنامه قدیمی مصرف موقوفه جهت کمک به امامزاده و مسجد جنب آن وقف گردیده. آنچه بین مردم مشهور است مسجد و امامزاده موصوف سال ها قبل در اثر سیل به طور کلی محو و آثار آن نیز مجهول است، و در حال حاضر نیزچنین مسجد و امامزاده ای وجود خارجی ندارد، مستدعی است راهنمائی فرمائید که عواید موقوفه مذکور در چه راهی باید به مصرف برسد؟

پاسخ :
از مشایخ و معمرین جای مشهد امام زاده و مسجد را بپرسند تا عوائد در راه تجدید بنا و احتیاجات همانجا مصرف شود و اگر محل به هیچ نحو قابل شناسایی نیست عوائد موقوفه را صرف کارهای خیر و از جمله می توان صرف امامزاده های مجاور و مساجد محل نمود.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری