پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

عدم امکان عمل به وقف

پرسش :

به استحضار می رسانم که کاروانسرایی در ۴۰ الی ۵۰ سال پیش در روستائی مورد استفاده قرار می گرفت و مقداری موقوفه برنج (شالی) داشت که در تعمیر این کاروانسرا خرج می شد، بعدها به خاطر وجود امکانات، این کاروانسرا مخروبه شد و زمین آن را تبدیل به خانه بهداشت کردند، از آنجایی ...

پاسخ :
در فرض مرقوم اگر عمل به وقف ممکن نیست می توانند زیر نظر متولی شرعی عوائد را صرف در مطلق خیرات از جمله مخارج مسجد بنمایند.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری