پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

تولیت بقاع متبرکه و اوقاف عام | سوال پنج

پرسش :

شخصی قسمتی از زمین خود را به طور مشاعی وقف نموده، و پسر بزرگ خود را متولی قرار داده، و هم اکنون کل زمین مشاعی بین سه نفر از برادران تقسیم گردیده، و برادر بزرگ تر که سمت تولیت را دارد، به خاطر پیری و مشکلات جسمی توان انجام وظیفه را ندارد، برادر کوچکتر متقاضی حکم تولیت است در فرض مذکور تکلیف حکم تولیت چیست؟

پاسخ :
اگر قسمت وقف متولی شرعی ندارد به حاکم شرع مراجعه کنند و همچنین در صورتی که متولی قادر به اداره وقف نباشد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری