پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

انتخاب وکیل توسط متولی | سوال دو

پرسش :

اولا واقف در وقفنامه مصرف موقوفه خود را چنین ذکر کرده، یک دوم برای واقف، بقیه خرید جهیزیه برای دختران فقراء، ده روز روضه خوانی در ماه محرم و صفر، اکنون واقف شک دارد که آیا زمانیکه این وقف را روی کاغذ آورده صیغه هم خوانده یا نه با توجه به این مطلب: ایشان توانائی خرید جهیزیه را ندارد آیا اجازه می فرمائید پول آن را جهت خرید جهیزیه به ارحام بدهند؟ ثانیا: آیا جابجائی یعنی اضافه کردن روضه و کم کردن جهیزیه و بالعکس جائز است یا خیر؟

پاسخ :
اولا: متولی میتواند در خرید جهیزیه برای دختران وکیل بگیرد، وفرقی بین ارحام و غیر ارحام نیست.
ثانیا: تغییر وقف جایز نیست.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری