پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

جواز یکی بودن واقف و متولی | سوال یک

پرسش :

اینجانب یک باب منزل را وقف حوزه علمیه کرد ه ام و تولیت آن را در زمان حیاتم به عهده خودم و بعد از حیاتم به عهده شخص دیگری گذاشته ام. آیا اجازه دارم اکنون تولیت بعد از خودم را تغییر بدهم؟

پاسخ :
واقف فقط در وقت واقع ساختن وقف و در ضمن عقد آن اجازه قرار دادن حق تولیت برای خودش یا دیگری را دارد اما بعد از تمام شدن وقف، واقف بیگانه از وقف می باشد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری