پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

جواز یکی بودن واقف و متولی | سوال دو

پرسش :

قطعه ای از زمینی را جهت برگزاری مراسم عزاداری اهل بیت(ع) وقف خاص نمودم و خود نیز با قبول مردم منطقه متولی آن شدم. حال خواستم بدانم که می شود برای اجرت متولی با اینکه از اول چیزی تعیین نشده سهم خاصی را از درآمد آن مکان اختصاص دهم؟

پاسخ :
اگر در ضمن وقفیت تولیت را برای خودتان شرط نکرده اید با قبول مردم بعد از وقف تولیت پیدا نمی کنید، و باید به حاکم شرع مراجعه کنید.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری