يکشنبه، 4 خرداد 1399

روزه و دود وسیله نقلیه

پرسش :

گاهى انسان روزه دار در کنار وسیله نقلیه قرار مى گیرد و دود آن به حلق او مى رسد آیا روزه اش باطل مى شود؟

پاسخ :
همه مراجع: اگر با این اعتقاد که دود غلیظ به حلقش نمى رسد در کنار وسیله نقلیه بایستد و به طور اتفاق دود به حلقش برسد روزه اش صحیح است.1

پی‌نوشت‌:
1. سیستانى و نورى، تعلیقات على العروة، ج 2، المفطرات، السادس؛ امام، تبریزى، فاضل و مکارم، توضیح المسائل مراجع، م 1605؛ بهجت، وسیلة النجاة، ج 1، م 1132 و دفتر: خامنه اى.

منبع: پرسش‌ها و پاسخ‌هاى برگزیده ویژه ماه مبارک رمضان، گروه محققان، دفتر نشر معارف، 1385.