يکشنبه، 4 خرداد 1399

حکم نماز و روزه که فرد به طور اتفاقى به شهرى غیر از محل درس مسافرت کند

پرسش :

اگر استاد یا دانشجو به طور اتفاقى، به شهرى غیر از محل درس مسافرت کند، نماز و روزه او چگونه است؟

پاسخ :
همه مراجع (به جز سیستانى): نماز شکسته است و روزه صحیح نیست.1

آیت اللّه سیستانى: نماز تمام و روزه صحیح است. 2

پی‌نوشت‌:
1. توضیح المسائل مراجع، م 1307 و وحید، توضیح المسائل، م 1316 و خامنه اى، اجوبة الاستفتائات، س 645.
2. توضیح المسائل مراجع، م 1307.

منبع: پرسش‌ها و پاسخ‌هاى برگزیده ویژه ماه مبارک رمضان، گروه محققان، دفتر نشر معارف، 1385.