يکشنبه، 4 خرداد 1399

زکات فطره بچه شیرخوار

پرسش :

زکات فطره طفلی که از مادر یا دایه شیر می خورد، بر عهده کیست؟

پاسخ :
فطریه طفلی که از مادر یا دایه شیر می خورد، به عهده کسی است که مخارج مادر یا دایه را می دهد؛ ولی اگر مادر یا دایه مخارج خود را از اموال طفل برمی دارند، فطریه طفل بر کسی واجب نیست (مشهور).(1)

پی‌نوشت:
1- عروة الوثقی، ج 2، فصل فی من تجب عنه، مسأله 12؛ توضیح المسائل مراجع، ج 2، مسأله 2010؛ وحید، توضیح المسائل، مسأله 2027.

منبع: احکام فطریه و نماز عیدین، اداره پاسخگویی به سوالات آستان قدس رضوی، نشر قدس رضوی، 1392.