يکشنبه، 4 خرداد 1399

عدالت فقیر برای دریافت زکات فطره

پرسش :

آیا کسی که زکات فطره را می گیرد، باید عادل باشد؟

پاسخ :
خیر، لازم نیست عادل باشد و به فقیری که مجهول الحال است و اطّلاع از عدالت و فسق او نداریم؛ می شود زکات فطره داد (مشهور).(1)

پی‌نوشت:
1- پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری به نشانی: www.Leader.ir، احکام روزه، سوال 240؛ عروة الوثقی، زکات فطره، فصل فی مصرفها، مسأله 1؛ امام، تحریر الوسیله، ج 2، مبحث زکات، القول فی اوصاف المستحقین، الثانی؛ توضیح المسائل مراجع، ج 2، مسأله 2016؛ وحید، توضیح المسائل، مسأله 2033.

منبع: احکام فطریه و نماز عیدین، اداره پاسخگویی به سوالات آستان قدس رضوی، نشر قدس رضوی، 1392.