چهارشنبه، 14 خرداد 1399

احکام نماز بیماران | وضو و پوسته زخم

پرسش :

پوست هاى که روى زخم ها به وجود مى آید، آیا حکم نجاست را دارد؟ آیا مى شود بر روى آن وضو گرفت و غسل کرد یا باید آن را برداشت؟

پاسخ :
همه مراجع تقلید: اگر پوست بدن یا شبیه آن محسوب شود و با شستن زایل نمى شود، پاک است، و وضو گرفتن و غسل کردن بر روی آن اشکال ندارد.[1]

پی نوشت:
[1]. بهجت، استفتاءات، زخم و شکستگی اعضای وضو، س 643؛ فاضل، استفتاءات،ج 1، س 77؛ مکارم، استفتاءات،ج 2، س 53 و ج 3، س 30؛ دفتر: مراجع.

منبع: احکام پزشکی و بیماران، سید مجتبی حسینی و سید محمدتقی محمدی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، دفتر نشر معارف، ‫۱۳۹۴.