پنجشنبه، 15 خرداد 1399

احکام پزشکی | سزارین

پرسش :

خانمی که می تواند طبیعی زایمان کند اگر بخواهد سزارین شود آیا اشکال دارد؟

پاسخ :
همه مراجع تقلید: عمل سزارین فی حد نفسه اشکال ندارد. لکن در مواردی که زایمان طبیعی و بدون مشکل ممکن است اقدام به سزارین که عنوان معالجه هم بر آن صادق نیست محل اشکال است.[1]

پی نوشت:
[1]. خامنه ای، سایت، استفتائات جدید، احکام پزشکی؛ بهجت، استفتائات، احکام پزشکی؛ تبریزی، استفتائات، س 1568؛ مکارم، استفتائات ج 2، س 1792؛ نوری، استفتائات، ج 1،س 959.

منبع: احکام پزشکی و بیماران، سید مجتبی حسینی و سید محمدتقی محمدی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، دفتر نشر معارف، ‫۱۳۹۴.