پنجشنبه، 15 خرداد 1399

احکام پیوند اعضاء | طهارت عضو پیوندی

پرسش :

قسمتی از بدن میت که به انسان زنده پیوند شده از نظر طهارت و نجاست چه حکمی دارد؟

پاسخ :
همه مراجع تقلید: اگر جزء بدن انسان زنده شده باشد پاک است.[1]

پی نوشت:
[1]. امام، تحریر الوسیله، ج 2، التشریح، م 6؛ سیستانى، توضیح المسائل، احکام پیوند، م 59؛ وحید، توضیح المسائل، م2894؛ نورى، استفتائات، ج 2، س 902 و دفتر بهجت و فاضل، مکارم، خامنه اى و تبریزى.

منبع: احکام پزشکی و بیماران، سید مجتبی حسینی و سید محمدتقی محمدی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، دفتر نشر معارف، ‫۱۳۹۴.