پنجشنبه، 15 خرداد 1399

تغییر عادت ماهانه

پرسش :

در چه صورت عادت ماهانه زن به هم مى خورد؟

پاسخ :
همه مراجع تقلید: اگر دو ماه پشت سر هم بر خلاف عادت ماهانه خود خونى ببیند که در عدد یا وقت یا هر دو یکى باشد، عادت قبلى به هم مى خورد و به عادت جدید تغییر پیدا مى کند.[1]

تبصره: اگر یک ماه بر خلاف عادت پیشین خود خون ببیند، عادت او تغییر نمى کند.

پی‌ نوشت:
[1]. توضیح المسائل مراجع، م 501 و بهجت، استفتائات، ج 1، س 932 و دفتر: خامنه اى.

​​​​​​​منبع: احکام ویژه بانوان، مجتبى حسینى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، نشر معارف، 1388.