پنجشنبه، 15 خرداد 1399

خونریزى زن باردار

پرسش :

برخى خانم ها در ایام باردارى دچار خونریزى مى شوند و نمى دانند، حیض است یا خون دیگر، تکلیف چیست؟

پاسخ :
همه مراجع تقلید: اگر داراى شرایط خون حیض باشد، خون حیض محسوب مى شود؛ وگرنه استحاضه است.[1]

تبصره: اگر بداند خون یاد شده مربوط به زخم در بدن و رحم است، حیض و استحاضه محسوب نمى شود؛ بلکه باید مانند سایر خون ها موضع را براى نماز تطهیر کند.

پی‌ نوشت:
[1]. توضیح  المسائل مراجع، م 433 و 447 و العروة الوثقى، ج 1، فصل فى الحیض، م 5؛ خامنه اى، اجوبه الاستفتائات، س 220؛ صافى، جامع الاحکام، ج 1، س 133 و بهجت، احکام دختران و بانوان، ص 82، س 21.

​​​​​​​​​​​​​​منبع: احکام ویژه بانوان، مجتبى حسینى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، نشر معارف، 1388.