پنجشنبه، 15 خرداد 1399

پیشگیرى از باردارى: سوال سه

پرسش :

زنى عادت ماهانه او مثلاً هفت روز بوده؛ ولى به علت گذاشتن دستگاه جلوگیرى از باردارى هر بار از ده روز بیشتر خون مشاهده مى کند، چه مقدار از آن خون حیض محسوب مى شود؟

پاسخ :
همه مراجع تقلید: اگر دو ماه پى در پى، ده روز یا بیشتر خون ببیند، عادت او به ده روز تبدیل مى شود. بنابراین ده روز حیض و باقى استحاضه محسوب مى شود.[1]

پی‌ نوشت:
[1]. العروة  الوثقى، ج 1، احکام الحیض، م 10.

​​​​​​​منبع: احکام ویژه بانوان، مجتبى حسینى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، نشر معارف، 1388.