پنجشنبه، 15 خرداد 1399

حیض در سفر

پرسش :

زن حائض در شهرى که وطنش نیست قصد ماندن ده روز مى کند؛ در بین این ده روز از خون پاک مى شود؛ آیا باید نماز خود را شکسته بخواند یا تمام؟

پاسخ :
همه مراجع تقلید: اگر قصد ماندن ده روز را داشته، نمازش تمام است؛ هر چند تعدادى از روزها را نماز نخوانده باشد.[1]

پی‌ نوشت:
[1]. دفتر: همه مراجع.

​​​​​​​منبع: احکام ویژه بانوان، مجتبى حسینى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، نشر معارف، 1388.