پنجشنبه، 15 خرداد 1399

وظایف مشترک مستحاضه

پرسش :

اگر زن مستحاضه اول وقت وضو بگیرد یا غسل کند؛ ولى با تأخیر نماز بخواند، آیا باید دوباره وضو بگیرد یا غسل کند؟

پاسخ :
همه مراجع تقلید (به جز سیستانى): آرى، باید دوباره وضو بگیرد یا غسل کند و نماز بخواند؛ مگر آنکه خون داخل فضاى فرج نیاید.[1]

آیت اللّه  سیستانى: اگر وظیفه اش این بوده که بین وضو یا غسل و نماز فاصله نیندازد، باید دوباره وضو بگیرد یا غسل کند و نماز بخواند؛ مگر آنکه خون داخل فضاى فرج نیاید.[2]

پی‌ نوشت:
[1]. توضیح  المسائل مراجع، م 414 و وحید، توضیح  المسائل، م 420 و مکارم، توضیح  المسائل، م 415 و دفتر: خامنه اى.
[2]. توضیح  المسائل مراجع، م 414.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: احکام ویژه بانوان، مجتبى حسینى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، نشر معارف، 1388.