جمعه، 16 خرداد 1399

احکام قرآنی | سوال سی و یک

پرسش :

در صورتی که قرآن یا صفحه‌ای از آن در اثر آفتاب و یا باران، خطوط آن از بین رفته و قابل خواندن نباشد و فقط سیاهی خطوط مقداری معلوم باشد آیا در موقع لمس و مس آن، حکم قرآن جاری می‌شود؟

پاسخ :
آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (رحمه الله):
اگر حروف قرآن محو شده و بصورت مرکب پخش شده در آمده باشد مانعی ندارد. والله العالم.

آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (رحمه الله):
اگر حروف قرآن محو شده و بصورت رنگ در آمده؛ حکم قرآن ندارد.

آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی (حفظه الله):
حکم قرآن را ندارد.

​​​​​​​منبع: نرم افزار احکام قرآنی، مرکز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان، 1388.