جمعه، 16 خرداد 1399

احکام قرآنی | سوال چهل و هفت

پرسش :

اگر نماز گزار در حین انجام نماز بشنود که خواننده‌ای آیات سجده تلاوت می‌نماید، وظیفه او چیست؟

پاسخ :
آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (رحمه الله):
بنابر احتیاط وظیفه او سجود به اشاره است و بعد از اتمام نماز سجده را انجام دهد. والله العالم.

آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (رحمه الله):
باید با اشاره سجده کند و نمازش هم صحیح است.

آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی (حفظه الله):
می‌تواند با اشاره خود سجده بجا آورد و نماز را تمام کرده، سپس بنابر احتیاط اعاده کند.

​​​​​​​منبع: نرم افزار احکام قرآنی، مرکز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان، 1388.