جمعه، 16 خرداد 1399

امر به معروف پدر و مادر

پرسش :

آیا اجرای امر به معروف و نهی از منکر در مورد والدین، احکام و شرایط خاصی دارد؟

پاسخ :
همه مراجع تقلید: در امر به معروف و نهی از منکر نسبت به پدر و مادر، واجب است احترام ایشان مراعات شود و هرگونه بی احترامی حرام است، و باید با مراعات ادب در صحبت و گفتار نرم و ملایم آنها را به کار خیر دعوت کرد.[1]

پی نوشت:
[1]. امام، استفتائات، ج 1، امر به معروف، س 20 و 21؛ خامنه‌ ای، اجوبة الاستفتائات، س 1070 و سایت احکام موضوعی، امر به معروف؛ فاضل، استفتائات، ج 1، س 937؛ سیستانی، توضیح المسائل، ج 1، م 2219؛ صافی، 300 پرسش، ج 2، س 299 و ج 1، س 194؛ دفتر مراجع تقلید.

منبع: احکام امر به معروف، علی گرجی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، نشر معارف‫، ۱۳۹۵.