جمعه، 23 خرداد 1399

احکام روزه | سوال دوازده

پرسش :

اگر فرد روزه دار کارى کند که منى از او خارج شود، روزه اش باطل است؟

پاسخ :
اگر روزه دار بدون قصد بیرون آمدن منى مثلاً با همسر خود بازى و شوخى کند در صورتى که عادت نداشته باشد که با این مقدار بازى و شوخى منى از او خارج شود روزه اش صحیح است، ولى اگر اتفاقاً منى بیرون آید روزه اش اشکال دارد، مگر این که قبلاً مطمئن بوده که منى از او خارج نمى شود.

منبع: احکام غرب نشینان، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمدصادق مطهری فرد، انتشارات نسل جوان، 1395.