جمعه، 23 خرداد 1399

احکام نماز | سوال سی

پرسش :

آیا مى توان نماز را رها کرد و به اصطلاح، آن را شکست؟

پاسخ :
شکستن نماز واجب عمداً بنابر احتیاط جایز نیست، ولى براى جلوگیرى از ضرر قابل توجّه مالى یا بدنى مانعى ندارد، مثلاً اگر جان نمازگزار یا کسى که حفظ جان او واجب است به خطر بیفتد و بدون شکستن نماز رفع خطر ممکن نباشد باید نماز را شکست، همچنین براى حفظ مالى که نگهدارى آن لازم است.

منبع: احکام غرب نشینان، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمدصادق مطهری فرد، انتشارات نسل جوان، 1395.