جمعه، 23 خرداد 1399

احکام غسل | سوال نه

پرسش :

اگر زنى در حال حیض جنب شود و یا در حالى که جنب شده ایام حیضش فرا برسد، تکلیفش چیست؟

پاسخ :
با غسل جنابت در ایام حیض از جنابت پاک مى‌شود و همچنین غسل هاى مستحبى را نیز مى تواند انجام دهد اما از کارهایى که بر حائض حرام است باید پرهیز کند. همچنین مى تواند بعد از پاکى، هر دو را نیت کرده و یک غسل انجام دهد.

منبع: احکام غرب نشینان، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمدصادق مطهری فرد، انتشارات نسل جوان، 1395.