جمعه، 23 خرداد 1399

احکام اموات | سوال یک

پرسش :

در صورتى که قبرستان مسلمان ها (در خارج از کشور) در جوار قبرستان مسیحى ها واقع شود، چه حکمى دارد؟ بدین شکل که قبرستان مسلمان ها به صورت واحد جداگانه اى، دیوار احاطه، در ورودى، و دیگر تسهیلات مختصّ به خود داشته باشد.

پاسخ :
اشکالى ندارد.

منبع: احکام غرب نشینان، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمدصادق مطهری فرد، انتشارات نسل جوان، 1395.