جمعه، 23 خرداد 1399

معرفی کتاب درباره حجاب

پرسش :

کتابی معرفی کنید که درباره ی خداشناسی و به زبان ساده و قابل فهم و در مورد حجاب باشد من زمانی که می خواهم کارهای دینی انجام دهم برخی افرادرا می بینم که مسخره می کنند و اون افراد ارتباط نزدیکی با خدا ندارند و آدمای موفق‌تر از من هستند و من دچارشک و تردید و ضعف در دینم می شوم می گویند افرادی که ارتباط نزدیک تری با خدا ندارند موفق نیستند ولی من در اطرافم می بینم که خیلی موفق هستند منو در این مورد راهنمایی کنید.

پاسخ :
کتاب "نظام اسلامی و مسأله حجاب" (مجموعه مقالات و گفتگوها) به کوشش سید جعفر حق‌شناس و کتاب "خدا را چگونه بشناسیم" نوشته آیت الله العظمی مکارم شیرازی این دو کتاب خوبی است.

و در رابطه با سوال و شبهه شما باید گفت که افرادی که به تدین شما اشکال وارد می کنند و شما را مسخره می کنند آنها در نقش شیطان هستند و نقص خود را با این کارها می خواهند بپوشانند و لذا شما در عقایدتان مستحکم با شید و هیچ توجهی به آنها نکنید و موفقیت آنها در زندگی ظاهری است و در واقع انسانی موفق است که خدای متعال از آن راضی باشد و لذا شما بیشتر دنبال رضایت خدا باشید و نه دنبال رضایت بنده خدا ان‌شاءالله موفق باشید.

منبع: پرسمان حجاب، حسین مهدی ‌زاده، ناشر: مرکز مدیریت حوزه علمیه قم، ۱۳۸۱.